... / Story's / Actueel / THORIUM pakt uit met 'Limited Edition EP' van eerste single van aankomend album
Actueel

Updated 31/05/2023

Actueel

THORIUM pakt uit met 'Limited Edition EP' van eerste single van aankomend album

Op vrijdag 2 juni kunnen fans van de Belgische band THORIUM kennismaken met de eerste digitale single van het derde album dat in de herfst van 2023 op de planning staat. ‘Bushido!’ is voor de snelle beslissers ook verkrijgbaar als hard copy EP. De beperkte oplage omvat enkele leuke extra’s.

Thorium

Drukke tijden in het THORIUM-kamp. Enkele weken geleden kondigde de band Jeroen Bonne als nieuwe bassist aan. Jeroen gaat de uitdaging aan om in de voetsporen te treden van mede-oprichter Stripe die de band omwille van persoonlijke redenen, overigens in alle vriendschap, verlaat. Als ervaren en energieke bassist is Jeroen vooral bekend van zijn werk bij de Belgische death/thrash metal formatie Poseydon.

Limited edition EP

Discography 2023 Bushido

Maar er staat bij THORIUM ook nieuw muzikaal vuurwerk op het menu. ‘Bushido!’ wordt op 2 juni uitgebracht als eerste digitale single voor het aankomende derde album dat dit najaar 2023 uitkomt. “Om ‘Bushido!’ te vieren brengen we een limited edition EP (met maar liefst 7 tracks) fysiek”, laat de band weten. “De extra tracks zijn nog niet eerder uitgebracht en zullen nergens anders dan op dit fysieke formaat verschijnen, dus krijgt de koper een unieke ervaring. Bovendein help je de band financieel door een exemplaar te bestellen. Er zijn slechts 125, allemaal met de hand genummerde, exemplaren beschikbaar.

De EP bestellen kan HIER of via een berichtje naar de band.

Tracklist EP

  1. Bushido! (Disposable Heroes Theme)
  2. New Nation (Previously Unreleased Track)
  3. Where Do We Go (Extended Version)
  4. Exquisite (Live at Alcatraz Metal Fest)
  5. Godspeed (Live at Alcatraz Metal Fest)
  6. Bushido! (Demo Version)
  7. Bushido! (Karaoke Version)

Op donderdag 1 juni om 17.00 u plant de band de première van de video voor het nummer 'Bushido!' Check dan zeker de Rock Tribune website!